13 octombrie 2012

ANUNT IMPORTANT!


Buna ziua tuturor!
Intradevar, am spus ca sambetele nu vor fi postari, insa imi permit sa va scriu de aceasta fiindca am un anunt important si anume ca de luni in colo postarile se vor face la dublu, adica atat in limba romana, pe pagina deja cunoscuta de dumneavoastra, cat si in limba engleza, pe noua pagina care o puteti vedea in antet, ci anume: romaniacandoit.blogspot.com.
De ce aceasta initiativa?! Trebuie sa recunosc ca la inceput nu m-am gandit ca voi ajunge in aceasta situatie (favorabila zic eu si vom vedea imediat si de ce zic asta). Dorinta mea era una simpla; aceea de a ajuta romanii sa capete mai multa incredere si respect de sine si fata de aceasta tara, neavand absolut nicio tangenta cu strainii in acest sens. Insa odata cu trecerea zilelor de cand am pornit aceasta miscare, am constatat ca tot mai multi oameni de peste hotare si chiar si dintre persoane apropiate mie de aici din tara, nevorbitoare de limba romana, isi manifesta interesul fata de acest blog. Am asteptat sa vad daca intradevar se merita sa scriu si in engleza pentru acesti cititori si am ajuns la concluzia evidenta ca: da, merita! Numarul accesarilor din strainatate creste incet, dar sigur. In plus dupa cum am spus cu doar cateva randulete mai sus, am cunostinte care nu stiu inca limba romana si mi-au solicitat in mod direct sa fac ceva in privinta posibilitatii lor de a urmarii acest blog.
Una peste alta consider ca pana la urma chiar este o idee cu adevarat buna sa dublez numarul de postari, facand astfel Romania un pic mai cunoscuta in lume pentru partile ei bune pe care le are de oferit. Prezentand acelasi continut ca si cel din limba romana, voi trimite peste hotare lectioara cu lectioara cate putin despre cultura noastra, istoria si geografia acestor tinuturi, oamenii nostri de seama si monumentele noastre. In plus, cuvantul lui Dumnezeu, prezentat in zilele de duminica sunt bune pentru abslut toata lumea, deci n-am niciun motiv pentru care sa-l pastrez doar pentru noi.
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sper ca sunteti alaturi de mine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Romania! Hai ca putem!