21 octombrie 2012

Dumnezeul de astazi este si Dumnezeul de maine


Buna ziua si bun venit la o noua lectie de duminica!
Astazi va voi prezenta in doar cateva cuvinte o experienta din viata unui pastor si anume Vladimir Pustan, pastor al Bisericii Speranta din Cluj-Napoca.
Intr-o zi, in timpul de consiliere, fiindca nu venea nimeni la el in birou, vorbea la telefon cu un coleg de la o alta biserica, din Arad, care la randul lui astepta sa-i treaca cineva pragul biroului pentru consiliere.
La un moment dat insa, Vladimir aude pasi in biserica si ii spune fericit colegului pastor, ca a venit cineva la el si ca trebuie sa incheie apelul. La usa a batut cineva pe care l-a recunoscut imediat ca fiind un om al strazii. Acesta i-a cerut bani de o paine, iar el s-a cautat in buzunare si gasind o bancnota de 50.000 lei (cum erau banii la vremea aceea) si i-a intins-o cersetorului spunand-ui: „Dumnezeu sa te binecuvanteze!” Omul a plecat si Vladimir si-a reluat apelul, iar dupa 5 minute bate din nou cineva la usa biroului de consiliere din Speranta. Vladimir lasa din  nou telefonul si se gandeste ca poate o fi dat cersetorul sfoara in tara printre altii cum ca Vladimir e in toane bune si da bani la toata lumea. Dar spre surprindea pastorului, n-a fost asa; in usa fiind acelasi cersetor, care avea o paine in mana. Imediat, omul strazii ii intinde restul de 38.000 lei lui Vladimir, dar cel din urma ii refuza si ii spune sa-i pastreze si ca poate sa-si cumpere si maine o paine din ei, acum ca i-a dat. Omul strazii insa s-a repezit inauntru, a pus banii pe masa si a zis: „Dumnezeul care s-a ingrijit astazi de mine si mi-a dat o paine este Dumnezeu care imi poate da si maine o paine!”
Da! Este adevarat! Dumnezeul de astazi este si Dumnezeul de maine!
Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea o minte si o inima deschisa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Disqus for Romania! Hai ca putem!